Shiffa Home

AVOKADO YAĞI

  • M00195
  • VAR

AVOKADO YAĞI 30ML.

35,00
23,00
  • Yeni
  • Fırsat Ürünü
  • Hızlı Kargo
+ -

AVOKADO YAĞI

Botanik adı Persea Americana olan Avokado defnegiller familyasındadır. Arkeolojik bulgular M.Ö 7800 yıllarında Meksika’nın eski yerlilerinin Avokado ağacı ektiği bilgisini vermektedir. Yani avokado oldukça eski geçmişe sahiptir. Meyveleri o zamandan beri şifa ve kozmetik amaçlı kullanılmıştır. Günümüzde de popülerliğini koruyan Avokado hem besin maddesi olarak hem kozmetikte yaygın olarak kullanılmaktadır.

Meyve küspesinin soğuk sıkım yöntemi işe avokado yağı elde edilmektedir.

Avokado meyvesinin etli kısmı onu pek çok hava koşullarından koruyan etkili bileşenler içermektedir. Bu özelliği ile metabolizmadaki parçalanma süreci yavaşlar. Bu da avokado yağının ne denli dayanıklı bir yağ olduğunu göstermektedir.

Avokado Yağı Cilt İçin İyi!

Avokado yağı cilt bakımında kullanılan doğal bir yağdır. Özellikle kuru ciltleri nemlendirmek için güzel bir alternatiftir.
Avokado yağının bileşiminde yer alan yüksek orandaki yağ asitleri ile birlikte nadir bulunan Palmitoleik asit bulunmaktadır. Bu asit grubu cilt tarafından kolay sürülme ve emilim kazandırır. Derinlemesine etki eder ve bakım sağlar.

Avokado yağı ayrıca E, A, D, B1 ve B2 vitaminleri bakımından oldukça zengindir. Bu vitamin içerikleri sayesinde cildin epidermis denen tabakasını besler, nemlendirir, hücre yapılanması ve cildin yenilenmesini sağlamaktadır. Cilt üzerinde kaşıntı dindirici özelliği vardır.

Güneş ışınlarına karşı 3- 4 faktörlü koruma sağlar ancak iyice her yere sürüldüğünden ve emildiğinden emin olmak gerekmektedir.
Avokado yağını daha yumuşak ve etkin kılmak için üzüm çekirdeği yağı, argan yağı, saf zeytinyağı gibi yağ grupları ile karıştırmak mümkündür.

İçinde Avokado yağı bulunan karışımlar ve cilt bakım kremleri ve yağları, iyi emilme ve derinlemesine etki edebilme özelliği kazanır.
Ciltte sedef ya da dermatit problemleri mevcut ise Hindistan cevizi yağı ve shea yağı ile avokado yağı karıştırılıp sorunlu bölgeye uygulanabilir.

Avokado yağı iyi bir masaj yağı olarak da kullanılabilir. Cildi beslemeye ve nemlendirmeye yardımcı olmaktadır.

Avokado Yağı Saç İçin İyi!

İçerdiği yüksek vitaminler sayesinde saç diplerine masaj yaparak uygulandığında doğal bir canlılık ve parlaklık kazandırmaktadır.
Daha parlak ve canlı saçlara sahip olmak için saç boyuna ve gürlüğüne göre miktarı değişecektir. Bir miktar avokado yağı, hint yağı, çok az miktarda lavanta uçucu yağı karıştırılıp parmak uçları ile masaj yapmak sureti ile uygulanıp 20 dakika bekletildikten sonra yıkanıp durulanabilir.

İçerik: Avokado Yağı (Persea Gratissima Oil).
Saklama Koşulları: Oda sıcaklığında (15-30°C) muhafaza ediniz. Isı, ışık ve nemden koruyunuz. Çocukların ulaşamayacağı yerde tutunuz. 

İÇİLMEZ.
Raf Ömrü: 3 yıldır.
Gramaj: 30 ml
 
• ISO 22000:2005 kalite standartlarına uygundur,      
• GDO içermez,      
• SİLİKON içermez,      
• RENKLENDİRİCİ içermez,      
• Kaliteli, yüksek etken madde kullanılarak üretilir.

Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.

Güvenlik Kodu

Benzer Ürünler

Markalar
Markalar
Markalar
Markalar
Markalar
Kampanya ve İndirimlerden Haberdar Olun!

© 2018 Baharat Diyarı E-Ticaret Hizmetleri Tüm hakları saklıdır.

Visa Mastercard 3d secure
Yukarı
Hipotenüs Hipotenüs® Yeni Nesil E-Ticaret Sistemleri ile Hazırlanmıştır.